ПОДЕЛИТЬСЯGuns N’ Roses live in het Goffertpark in Nijmegen. Welcome to the Jungle! 4 juli 2018

22 КОММЕНТАРИИ

  1. Ben er samen met mijn broer geweest,zijn samen opgegroeid met guns n roses en vonden het geweldig natuurlijk is de stem van axl wat minder dan in zijn gloriedagen maar alleen al om de mannen aan het werk te zien was het meer dan waard.
    Meer dan drie uur genoten van met name het gitaarspel van slash.
    Ook het voorprogramma met volbeat was top , wat spelen die gasten live super goed.

  2. Het was echt geweldig en het was mijn alleneerste concert ooit zal het nooit vergeten wil metallica ook is een keer zien lijkt me ook heel gaaf

  3. Waar ik een beetje moe van wordt is dat mensen altijd maar blijven teruggrijpen op hoe goed een band vroeger wel niet klonk, terwijl ze even vergeten dat Guns N Roses inmiddels al bijna 33 jaar bestaat, dus dat de mogelijkheid bestaat dat Axl's stem veranderd. Ik maak daar niet zo'n probleem van. Ik kijk naar het geheel, de muziek en de atmosfeer. Als je er niet mee kan leven dat mensen ouder worden, en daardoor soms wat minder gaan presteren of anderzijds hun stem veranderd, moet je er gewoon niet meer heen gaan. Ik denk dat mensen wat meer respect mogen hebben voor dit soort bands, die keer op keer weer op de planken staan voor de fans en alles proberen te geven wat ze nog kunnen geven. Ik heb genoten, en dat zal ik blijven doen.

  4. Het was niet altijd even perfect, ik kon wel merken dat zijn stem het soms niet echt meer aankan. Maar dan toch zo nog 3+ uur spelen zonder pauze vind ik knap. Ik vond het een topconcert ook al was het niet altijd geweldig, ik heb genoten en was mijn geld meer dan waard!

  5. Great concert of one of the greatest band still playing. Yes, they're getting a bit older. So are we…. Some of the comments.. 🖕

  6. Was leuk voor 1x maar daar blijft het bij. Zeker niet in de buurt van vroeger, veel lange gitaar solo’s en weinig goede nummers, veel ballads. Maar kan van de lijst, op naar een volgend concert.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ